Isfjord Norway AS er en sjømatprodusent som holder til på Orkanger. Vi foredler ca 5.000 tonn laks og ørret pr. år. Våre produkter består av filét, porsjoner, loins, røkte/gravede produkter, diverse marinerte produkter og fiskeburgere. Vi kjennetegnes ved stor arbeidskapasitet, fleksibilitet og vi er svært kundeorienterte. Kun det beste er godt nok for våre kunder! Ta en titt på vårt flotte vareutvalg, og kontakt oss gjerne for mer produktinformasjon eller tilbud.
Isfjord Norway åpnet ny fabrikk i 2019! Fabrikken ligger på Orkanger, og har 5000 kvm grunnflate. Fabrikken er i 1. etg. og i 2. etg. vil du finne kontorer og kantine (1800 kvm).
Vi i Isfjord Norway AS er stolte av at vi fikk 2 sølv i Røkt og Gravet Laks og Ørret NM i 2015! Vi fikk 2. premie i klassene Gravet Laks og Einerrøkt Ørret. Prisene deles ut av Norske Sjømatbedrifters Forening.
Neste gang går vi for GULL!
Isfjord Norway AS ble etablert i Trondheim i 2006 av Dag Lund og Lars Krogh, begge med lang erfaring fra bransjen. Bakgrunnen for etableringen av selskapet var å kunne tilby røkt og ferske/frosne fiskeprodukter av høy kvalitet. I 2006 ble fabrikken etablert med 5 ansatte. Aktiviteten har gradvis økt til over 100 ansatte ved utgangen av 2014.
I begynnelsen var hovedfokuset på lokale kunder i dagligvaresegmentet og lokale fiskegrossister. Dette har gradvis utvidet seg til å inkludere: dagligvaresektoren, restauranter, hoteller og grossister på det nordiske marked. I 2014 hadde vi en omsetning på kr 205 mill. med en eksportandel på 52%. Budsjettert omsetning for 2015 er kr 245 mill.
I dag produserer vi i gjennomsnitt det som tilsvarer 250.000 middagsporsjoner pr. uke.