Isfjord Norway AS er en sjømatprodusent som holder til på Orkanger, 40 km vest for Trondheim. Vi foredler ca. 16.000 tonn laks og ørret pr. år. Våre produkter består av filet, porsjoner, loins, røkte/gravede produkter og en serie med marinerte produkter. Vi kjennetegnes ved stor arbeidskapasitet, fleksibilitet og vi er svært kundeorienterte. Kun det beste er godt nok for våre kunder! Ta en titt på vårt flotte vareutvalg, og kontakt oss gjerne for mer produktinformasjon eller tilbud.
Isfjord Norway åpnet ny fabrikk i 2019 med en grunnflate på 5000 kvm. Fabrikken har en strømlinjeformet produksjon med administrasjon og kantine i 2. et.
Vi har fått en rekke utmerkelser for våre høykvalitetsprodukter. Prisene deles ut av Norske Sjømatbedrifters Forening.
2024 NM
- Bronsje: Varmrøkt Laks. Krydderlaks
- Bronsje: Laks og Ørret. Varmrøkt Laks
2019 NM
- Gull: Gravet laks
- Gull i åpen klasse for varmrøkt laks
2017 NM
- Sølv: Røkt og Gravet Laks og Ørret. Kaldrøkt Laks.
- Sølv: Røkt og Gravet Laks og Ørret. Åpen Klasse Varmrøkt Laks Wasabi
2015 NM
- Sølv: Røkt og Gravet Laks og Ørret. Gravet Laks.
- Sølv: Røkt og Gravet Laks og Ørret. Kaldrøkt Ørret.
2011 NM
- Bronsje: Røkt og Gravet Laks. Gravet Laks.
Neste gang går vi for GULL!
Trønderne utmerket seg, og tok gull i fire av fem kategorier skriver de ei en pressemelding.
Isfjord Norway som vant to NM-gull, fikk ifølge Sjømatbedriftene gode kritikker av fagjury og folkejuryen.
-NM konkurransene er noe vi setter utrolig høyt, det å gå til topps med et folkekjært produkt som graset laks er vi utrolig stolte av. Vi har alltid vært opptatt av å kunne tilby fiskeprodukter av god kvalitet, og levd under mottoet om at kun det beste er godt nok for våre kunder, sier Lars Krogh, daglig leder i Isfjord Norway.
Isfjord Norway AS ble etablert i Trondheim i 2006 av Dag Lund og Lars Krogh, begge med lang erfaring fra bransjen. Bakgrunnen for etableringen av selskapet var å kunne tilby røkte og ferske/frosne fiskeprodukter av høy kvalitet. I 2006 ble fabrikken etablert med 5 ansatte. Aktiviteten har gradvis økt til over 250 ansatte ved utgangen av 2023.
I begynnelsen var hovedfokuset på lokale kunder i dagligvaresegmentet og lokale fiskegrossister. Dette har gradvis utvidet seg til å inkludere: dagligvaresektoren, restauranter, hoteller og grossister på det nordiske marked. I 2023 hadde vi en omsetning på kr 1,1 mrd. med en eksportandel på 52%. Budsjettert omsetning for 2024 er kr 1,4 mrd. I dag produserer vi i gjennomsnitt det som tilsvarer 600.000 middagsporsjoner pr. uke.